22 oktober 2024

Spooktaculaire Halloweenavond voor kids in De Kubus

Op zaterdag 2 november nodigt De Kubus alle kinderen tussen de 8 en 12 jaar uit voor de jaarlijkse Spooky Night! Van 19.00 tot 22.15 uur verandert De Kubus in een mysterieuze plek vol spannende Halloweenactiviteiten, speciaal voor jonge avonturiers.

Workshop griezelig speelgoed_Spooky Night 2023_Kubus Lelystad

De avond begint met allerlei creatieve en spannende workshops. Zing en dans mee met ‘This is Halloween’ terwijl je van klei een creepy monsterkop maakt, of bouw je eigen griezelige speelgoed. Houd je van muziek en beweging? Dan kun je als een zombie dansen en werken aan enge ritmes die door de donkere gangen van De Kubus galmen.

Spannende spooktocht door het gebouw
Voor de echte creatievelingen is er de kans om een mysterieuze glow-in-the-dark kaart te maken of jezelf te grimeren met een bloedige nepwond. Na de workshops start er een spannende spooktocht door het hele gebouw, waar achter elke hoek iets onverwachts op je kan wachten!

De avond wordt feestelijk afgesloten met een kostuumwedstrijd in de theaterzaal, waar de mooiste, griezeligste en origineelste Halloweenoutfits kans maken op een leuke prijs.

Toegang
Een kaartje kost € 10,- per persoon, inclusief een drankje en toegang tot twee workshops naar keuze, de spooktocht en de kostuumwedstrijd. Tickets zijn te koop via deze website, maar wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Ingrid Krabbe, projectleider van De Kubus, zegt: “Spooky Night wordt een avond vol spannende momenten en creatief plezier. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de workshops en genieten van de spooktocht. Het wordt een Halloweenavond die je niet snel zult vergeten!”