Contact, adres en openingstijden
 • 19/01/2018

  7e editie Bigband Festival weer gratis voor Lelystad

  De laatste zaterdag van de maand januari is traditioneel een BIGBAND feestje voor Lelystad. Gastheer Q Buskers, de Kubus Bigband, kon weer kiezen uit een mooi aanbod van landelijke opererende bands die graag in de theaterzaal van Kubus hun muzikale kwaliteiten willen laten horen. Dat en passant de Lelystadse muziekliefhebber kan meegenieten door zijn neus om de deur van de theaterzaal te steken is mooi meegenomen. En weer kan Kubus dit gratis aanbieden! 

  Lees meer >
 • 17/01/2018

  Heel Lelystad Fit

  Het nieuwe jaar is aangebroken en de goede voornemens zijn gemaakt. Op nummer 1 staat in Nederland ‘Afvallen’ en op nummer 3 ‘Meer sporten/bewegen’. Lelykracht wil in het kader van ‘samen doen’ alle Lelystedelingen die dit ook nastreven een steuntje in de rug geven. 

  Lees meer >
 • 10/01/2018

  DVD & Foto's van De Notenkraker beschikbaar

  Wie naar de voorstelling van De Notenkraker is geweest in het Agora Theater kan nu de DVD en Foto's bestellen! 

  Lees meer >
 • 19/12/2017

  Wonderlijke wereld

  Een bijzondere tentoonstelling van Lelystedeling Henk van der Molen. Kubus herbergt sinds kort maar liefst 51 schilderijen, verdeeld over de 3 etages die het gebouw kent. Op dinsdag 9 januari opent de maker zelf zijn expositie 'Wonderlijke wereld'.

  Lees meer >
 • 15/12/2017

  Kunstbende Flevoland zoekt jou!

  De inschrijvingen voor de creatieve wedstrijd Kunstbende zijn weer begonnen! Ben je tussen de 13 en 18 jaar en doe jij iets met taal, theater, film, expo, fashion, dj, muziek of dans? En vind je het leuk om dat aan anderen te laten zien of horen?

  Lees meer >
 • 08/12/2017

  Hoe ouder, hoe flexibeler, ook in Kubus

  Popt het zomaar op dat schilderen misschien wat voor je is, of komt er een vaag verlangen bovendrijven om eindelijk eens de handen in de klei te steken? 

  Lees meer >
 • 08/12/2017

  Voor de Kerstliefhebber: De Notenkraker 2017

  Zaterdag 23 december, een middag- en avondvoorstelling in theater Agora, gedanst door alle Kubus danscursisten. De dansers bij Kubus brengen dit seizoen dé grote voorstelling vlak vóór Kerst. We dansen het wereldberoemde kerstsprookje 'De Notenkraker'. Onze versie van de Notenkraker is kleurrijk dankzij eigentijdse choreografieën, ontleend aan streetdance, jazz en moderne dans. Daarbij houden we het verhaal en de klassieke dansen wél in tact.

  Lees meer >
 • 24/11/2017

  Hoe stimuleer je creativiteit bij kinderen als leerkracht?

  Op veel scholen wordt tegenwoordig het belang van het stimuleren van creativiteit bij kinderen gezien. Creatief, probleemoplossend en flexibel kunnen denken wordt als een belangrijke vaardigheid gezien voor kinderen om toegerust te zijn op de 21e eeuw. Maar hoe stimuleer je die creativiteit bij kinderen als leerkracht? 

  Lees meer >
 • 16/11/2017

  Kunstenares ingezet als etaleur bij Kubus

  Met de vernieuwde entree ziet Kubus kans om Lelystad een nieuwe vorm van toegepaste kunst aan te bieden. Beeldend kunstenares Mieke Königel heeft op zich genomen om per periode aan Lelystad kenbaar te maken wat er speelt vanuit het gebouw de Kubus. Deze maand was de aftrap met een mooi thema als uitgangspunt: de balletvoorstelling de Notenkraker.

  Lees meer >
 • 13/11/2017

  Kubus komt met muziek naar je toe

  Zelf muziek maken in de buurt. Het kan vanaf 15 november voor een habbekrats. In de Voorstraat, de Kempenaar en de Botter houdt De Kubus dan 'Lelystad vol muziek'.

  Lees meer >
 • 08/11/2017

  Kubus goes Pop

  Het najaarsconcert van Kubus docenten heeft dit jaar een bijzonder karakter: de musici die zich veelal met popmuziek bezig houden hebben een speciaal programma gemaakt voor zondagmiddag 19 november in de Kubus. Een aangename kennismaking wellicht! 

  Lees meer >
 • 25/10/2017

  Gastvrouwen- en heren gezocht

  Kubus is op zoek naar vrijwillige gastvrouwen- en heren die ervoor zorgen dat bezoekers een prettig verblijf in de Kubus hebben. Ze faciliteren bijvoorbeeld een tijdschrift of spelletje, wijzen de weg en beantwoorden vragen. Ook ondersteun je de huismeester bij de bar in de foyer. De gastheer/gastvrouw is het gezicht van Kubus.

  Lees meer >

Op zoek naar oudere nieuwsberichten?

Archief nieuwsberichten


Wilt u nieuwsberichten bekijken uit het archief klik dan hier.

Nieuwsbrieven gemist? Bekijk hier eerder verstuurde nieuwsbrieven:

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.