Contact, adres en openingstijden
 • 13/10/2017

  Lelykracht zoekt productieleider

  Lelykracht zoekt per november 2017 een enthousiaste, verbindende en stevige Productieleider voor Het Lelystadse Spektakel (150 – 200 u) die gedurende komende 9 maanden de productionele kanten naast het artistieke team en de projectleider vormgeeft bij Het Lelystadse Spektakel.

  Lees meer >
 • 13/10/2017

  Zelf muziek maken, bij jou in de buurt!

  Het kan voor een habbekrats en je hoeft niet eens ver te fietsen. In de Voorstraat, de Kempenaar en de Botter organiseert Kubus 'Lelystad vol muziek'. Dit is een introductiecursus van 33 muzieklessen voor elk kind dat graag wil musiceren en nog niet gelijk een instrument wil kopen of privéles wil organiseren. Lelystad vol muziek' start op 15 november.

  Lees meer >
 • 13/10/2017

  Krachtpatsers gezocht voor de herfstvakantie

  Lelykracht neemt met de derde aflevering van Krachtpatsers op 24, 25 & 26 oktober méér tijd om een workshop naar keuze te volgen. Maar liefst 18 verschillende aanbieders trappelen van ongeduld om hun passie met de jongens en meiden te delen (9-12 jaar). In de vorige twee edities was het meer ‘speeddaten’ oftewel kennismaken met een mogelijke hobby om de eigen passie en talent te ontdekken. Deze keer worden de kinderen uitgenodigd om op de locatie van de aanbieder te komen en zo nog beter kennis te maken met hun toekomstige hobby.

  Lees meer >
 • 09/10/2017

  OBS De Tjotter is de eerste CultuurschoolParel van Flevoland

  Voor het eerst in de Flevolandse geschiedenis krijgen twee basisscholen de titel CultuurschoolParel Flevoland 2017. De eerste school die de titel ontvangt is Openbare Basisschool De Tjotter uit Lelystad. De school blinkt uit in de manier waarop ze kunst en cultuur een vaste plek in haar onderwijs geeft, en daarom menen experts uit het culturele veld dat de school deze titel verdient.

  Lees meer >
 • 27/09/2017

  Lelystadse Bach Vereniging zoekt leden

  Een koor met ambitie onder de bezielende leiding van Alina Sokolova. Kubus heeft in samenwerking met dirigente Alina Sokolova afgelopen voorjaar de Lelystadse Bach Vereniging opgericht. In april heeft het koor samen met de pianiste Evelina Vorontsova een eerste succesvolle uitvoering gegeven.

  Lees meer >
 • 18/09/2017

  Zeer geslaagde tiende editie van LelySTART

  22.500 mensen bezochten LelySTART! Waar vorig jaar de zon volop scheen en mensen met blote benen naar het festival konden, kende LelySTART dit jaar toch wel iets andere weersomstandigheden. Het festival had te maken met lagere temperaturen en af en toe een fikse bui. Toch mogen we wel zeggen dat het een zeer geslaagde editie is. Op zaterdagavond was er een recordaantal bezoekers en verschillende activiteiten waren helemaal uitverkocht! Ook de zondag kenmerkte zich als een gezellige dag, hoewel de regen het festival af en toe wel parten speelde. Met 22.500 bezoekers mag de organisatie dan ook absoluut niet klagen! Dit jaar vond alweer de 10e editie van LelySTART plaats, een festival waar grote namen als Racoon, Chef Special, Jett Rebel, Van Velzen, Waylon en Ronnie Flex op het podium stonden. Een festival waar Lelystad trots op kan zijn!

  Lees meer >

Op zoek naar oudere nieuwsberichten?

Archief nieuwsberichten


Wilt u nieuwsberichten bekijken uit het archief klik dan hier.

Nieuwsbrieven gemist? Bekijk hier eerder verstuurde nieuwsbrieven:

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.