Contact, adres en openingstijden
 • 26/04/2017

  Gratis Moederdagconcert met live muziek en theaterstuk De Nachtwacht

  Kubus nodigt alle moeders van Lelystad uit om een heel speciaal concert gratis mee te maken. We zorgen niet alleen voor appeltaart en pianomuziek in de foyer maar ook voor een bijzonder afwisselend en gezellig programma in de theaterzaal.

  Lees meer >
 • 24/04/2017

  Even voorstellen: onze dansdocent Ingrid Krabbe

  Even voorstellen: dit is onze dansdocent Ingrid Krabbe. Ingrid geeft klassiek ballet, moderne dans en jazz dance aan kinderen, jongeren en volwassenen in de Kubus.

  Lees meer >
 • 07/04/2017

  Derde serie Buxusboompjes markeren Karveel

  Sinds woensdag kent wijk Karveel een drietal Groene Markeringen vanuit de Houtribdreef. Kunstenaar Elias Tieleman verrichtte het markante moment: een onthulling van het slotakkoord van dit groene kunstproject in het bijzijn van Kubus programmamanager Gerty van Deursen.

  Lees meer >
 • 04/04/2017

  Ben jij het nieuwe podium voor een huiskamerevent?

  Op de vrijdagavonden van 16 en 23 juni kan dat! In de juni maand van IKtoon zoekt Kubus mogelijkheden om haar talenten in huiskamersetting een klein podium te bieden. Wie in Lelystad heeft een huiskamer met deze mogelijkheid. Voor dansers is een vloer van 3 x 4 meter wél minimaal nodig en verder….vooral een warm hart voor cultuur natuurlijk. Kubus zorgt voor een klein divers programma en mobiele techniek.

  Lees meer >
 • 04/04/2017

  Wethouder Janneke Sparreboom opent eindpresentatie De Culturele Haven op OBS De Tjotter

  ‘Het is een feestje om hier te mogen zijn!’ Niet alleen Janneke Sparreboom, wethouder Cultuur van de gemeente Lelystad, maar ook ouders, leerkrachten en uiteraard leerlingen beleefden een fantastische middag tijdens de eindpresentatie van De Culturele Haven op basisschool De Tjotter.

  Lees meer >
 • 31/03/2017

  Bach in Kubus op zaterdag voor Pasen

  Na een snelle start vanaf november 2016 zal de Lelystadse Bach Vereniging, een initiatief van dirigente Alena Sokolova en Kubus, haar eerste Concert geven op zaterdagmiddag 15 april om 16.00 uur in de Kubus. Het programma bestaat uit koorwerken van Johann Sebastian Bach en wordt afgewisseld met korte solo optredens van Meesterpianiste Evelina Vorontsova die ook de vaste begeleidster is van de Lelystadse Bach Vereniging.

  Lees meer >
 • 24/03/2017

  Stroom je dankzij de eerste lentedagen ook over van energie?

  Nieuwe korte cursussen in Kubus! Stroom je dankzij de eerste lentedagen ook over van energie? Dan kun je deze in Kubus zeer efficiënt inzetten!

  Lees meer >
 • 22/03/2017

  Wij feliciteren de finalisten van Kunstbende Flevoland

  Zondag 19 maart was het Almeerse Corrosia tot de rand gevuld met Flevolands jong artistiek en creatief talent en hun fans. Kunstbende Flevoland werd voor het 27e jaar op rij georganiseerd en was -als altijd- een geweldig feest!

  Lees meer >
 • 15/03/2017

  Lelystad kent zijn eigen Uitagenda

  Sinds kort kent Lelystad haar eigen uitagenda. Door de inspanningen van Cultuur voor Lelystad, samen met City Marketing Lelystad, ECL en VVV Lelystad is er een heuse verzamelplek ontstaan waarop een ieder die uit wil gaan in Lelystad kan bekijken wat er op dat moment te beleven valt > www.uitagendalelystad.nl

  Lees meer >
 • 10/03/2017

  Kunstuitleen kent kleine etalage

  Wist je dat je ook voor fraaie- veelal unieke- cadeaus terecht kunt bij onze vaste huurder Art&Leen. Op ons verzoek is een kleine etalage ingericht bij de balie. De openingstijden van Art&Leen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 16 uur.

  Lees meer >
 • 27/02/2017

  De rode Fiepbus bezoekt Peuter Kleuter Festijn

  Een stevige rode dubbeldekker, bekend uit de verhalen van Annie MG Schmidt, parkeerde zaterdagochtend bij de Kubus in Lelystad. Daarmee werd de toon gezet voor het vrolijke Peuter Kleuter Festijn in het gebouw.

  Lees meer >
 • 24/02/2017

  Het eerste evenement van Lelykracht succesvol

  In grote getale, en druipend van de regen, dromden de 10 - 14 jarigen donderdag 23 februari samen voor de ingang van Kubus. Ze gaven gehoor aan de oproep van Lelykracht om samen uit te zoeken waar je je passie in kunt vinden. Een ruim aanbod van workshops was samengesteld om aan zeer verschillende wensen te kunnen voldoen: animatie of koken, straatvoetbal of Street art, zelf musiceren of toch maar schrijven en natuurlijk ontbrak beauty niet. Elk deelnemer koos twee verschillende workshops.

  Lees meer >

Op zoek naar oudere nieuwsberichten?

Archief nieuwsberichten


Wilt u nieuwsberichten bekijken uit het archief klik dan hier.

Nieuwsbrieven gemist? Bekijk hier eerder verstuurde nieuwsbrieven:

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.