Contact, adres en openingstijden

Leuk dat u voor ons kiest voor cultuur op school. Voordat u kunt inschrijven, hebben we eerst een aantal gegevens nodig. In de volgende stap kunt u alle groepen en alle wensen opgeven. We verzoeken u om voor de hele school alles in te vullen.

Om de wensen van alle teamleden duidelijk en overzichtelijk in het inschrijfformulier te verwerken, geven wij u hierbij een aantal adviezen:
Dit kan ook een goed moment zijn om gerichte (schoolbrede) beleidskeuzes te maken voor cultuureducatie. Uw cultuurmakelaar kan u daarbij ook in teamverband ondersteunen. Het verdient ook aanbeveling om als school/team met elkaar te overleggen en een besluit te nemen.

In een teambijeenkomst kunt u bijvoorbeeld de volgende onderwerpen bespreken:

  • Welke voorstelling of project spreekt ons aan?
  • Hoe past dit bij onze beleidskeuzes en/of andere vakken?
  • Wat willen we als school nog meer?
  • Willen we aanbod dat op maat gemaakt is voor onze school?
  • Hoeveel budget willen we besteden?

De cultuurcoördinator van de school verzamelt de verschillende wensen en verwerkt deze als geheel op de bestelpagina van de website. 

Noot: Om vergissingen te voorkomen verzoeken we om data waarop geen activiteiten ingepland kunnen worden (bijvoorbeeld studiedagen) ook op het inschrijfformulier te vermelden!

Planning:

  • U kunt een adviesgesprek met één van de Cultuurmakelaars in en rondom school  aanvragen. Zij geven op basis van uw vraag graag een passend advies.
  • Om onze subsidie zo eerlijk mogelijk in te kunnen zetten voor alle scholen, proberen we het aanbod van Kubus (tegen een vaste prijs met een honoreringssysteem) goed te verdelen. Na de honorering van de inschrijvingen voor het seizoen 2016-2017 vindt vanaf september 2016 een vervolggesprek plaats om één en ander goed te kunnen organiseren.
  • Scholen met een maatwerkvraag wordt vóór de zomervakantie of direct na de zomervakantie een afspraak gemaakt. De extra wensen en mogelijkheden kunnen dan met de Cultuurmakelaar in en rondom school worden besproken.
  • In een offerte worden de afspraken bevestigd.
  • Om een goede planning te maken en tijdig te kunnen honoreren en organiseren verzoeken wij u de inschrijving voor activiteiten voor het seizoen 2016-2017 uiterlijk op 1 juni 2016 bij Kubus in te leveren.

U krijgt automatisch per e-mail een kopie van uw bestelling.

Inschrijven:

 
Schooltijden:
 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.