Contact, adres en openingstijden

Lelystadse Bach Vereniging zoekt leden

27/09/2017

Een koor met ambitie onder de bezielende leiding van Alina Sokolova. Kubus heeft in samenwerking met dirigente Alina Sokolova afgelopen voorjaar de Lelystadse Bach Vereniging opgericht. In april heeft het koor samen met de pianiste Evelina Vorontsova een eerste succesvolle uitvoering gegeven.

Dirigent Alina Sokolova is gespecialiseerd in de uitvoering van werken van Johann Sebastiaan Bach en heeft haar sporen verdiend als dirigente van onder andere de Amsterdamse Bachvereniging.

De Lelystadse Bach Vereniging heeft als doel in Lelystad een Bachtraditie mogelijk te maken. Speciaal aandacht is er tevens voor de individuele zangkwaliteit van de koorleden. Kubus biedt koorleden de mogelijkheid via zanglessen en stemvorming de eigen zangkwaliteit te verbeteren. De lessen worden gegeven door Mattijs Hoogendijk, bekend solist en o.a. lid van het Nederlands Kamerkoor.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit koorwerken van Johann Sebastiaan Bach. Daarnaast zal ook werk van zijn beroemde zonen en tijdgenoten als onderdeel van een gekozen thema uitgevoerd worden.

In november een nieuw optreden
Voor het nieuwe programma is een start gemaakt met de Lutherse Mis en delen uit diverse Cantates. Op vrijdagavond 3 november zal het koor optreden in de Kubus in het kader van de opening van de Lelystadse Componistendagen 2017 (3-5 november). Dit weekend staat in het teken van de componist Telemann. Eén van de beroemde tijdgenoten van Bach.

Het koor telt momenteel 45 leden en nodigt belangstellenden (in het bijzonder ook tenoren en hoge sopranen) uit om zich aan te melden voor een kennismaking. Het koor repeteert op donderdag van 19.30 tot 22.00 uur in de theaterzaal van de Kubus. De repetities worden begeleid door een professionele pianist.

Belangstellenden zijn van harte welkom een repetitie bij te wonen. Het koor rekent erop dat de kennismaking met het werk van Bach naar meer smaakt. Bij inschrijving is aanmelding via Kubus noodzakelijk. Daarbij dient in ieder geval de stemsoort (hoge) sopraan, alt, tenor of bas/bariton) aangegeven te worden.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.