Contact, adres en openingstijden

De rode Fiepbus bezoekt Peuter Kleuter Festijn

27/02/2017

Een stevige rode dubbeldekker, bekend uit de verhalen van Annie MG Schmidt, parkeerde zaterdagochtend bij de Kubus in Lelystad. Daarmee werd de toon gezet voor het vrolijke Peuter Kleuter Festijn in het gebouw.

Het meest opvallende evenement van het festijn is natuurlijk het Fieperdepiepfestival voor kinderen van twee jaar en ouder. Dit festival staat in het teken van Fiep Westendorp (1916-2004), die de beroemde tekeningen maakte bij onder meer Jip en Janneke en Pluk van de Petteflet.

Op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp
In de Fiepbus konden peuters en kleuters door een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Op de bovenverdieping konden ze op de bankjes plaatsnemen om daar spelletjes te doen, te knutselen en nog veel meer. Er werd zelfs een klein ritje gemaakt.

Interactieve theaterspeeltuin
Tijdens het Peuter Kleuter Festijn waren de gangen van Kubus door De Taartrovers veranderd in een interactieve theaterspeeltuin die de zintuigen prikkelt, het hart van het festival. De kinderen konden er zich creatief uiten en heerlijk verder spelen met wat ze hadden gezien en beleefd tijdens de voorstellingen Fiep fiep vogeltje en Pim & Pom. Alles speelt zich af in de huiselijke sfeer.

Aadje Piraatje
Het Peuter Kleuter Festijn werd afgelopen woensdag afgetrapt met het Feest van Fiep in de FlevoMeer Bibliotheek. Vrijdag konden de kinderen genieten van de familievoorstelling Aadje Piraatje in de Kubus. Met als kers op de taart live klassieke muziek van topniveau: drie spelers van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Zondagmiddag werd afgesloten met de theatervoorstelling Kodo, het geheim van de Samurai in Theater Agora.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.