Contact, adres en openingstijden

Agenda

Moederdagconcert

zondag 14 mei 2017, van 14.00 - 15.00 uur, Kubus

Gratis Moederdagconcert met live muziek en theaterstuk De Nachtwacht. Kubus nodigt alle moeders uit om een heel speciaal concert gratis mee te maken. We zorgen niet alleen voor appeltaart en pianomuziek in de foyer maar ook voor een bijzonder afwisselend en gezellig programma in de theaterzaal.

Moeders (en al haar gasten) beleven niet alleen live muziek van onze musici maar ook een blik op een bijzonder programma: De Nachtwacht, tijdens een muzikale reis door de tijd nemen Kubusdocenten Lucia Cornelje (piano), Dorry Hamerslag (klarinet) en Mattijs Hoogendijk (zang) u mee langs vier eeuwen schilderkunst met opera en klassieke muziek. De avond valt en het begint al donker te worden in het Rijksmuseum als de nachtwaker zijn laatste rondje doet en plotseling een vreemde ontdekking doet. Dit is het spookverhaal van 'De Nachtwacht’ in het museum, die u meeneemt op een muzikale zoektocht naar zijn verloren liefde.

Verder werken aan dit concert mee: de strijkersgroep Geraldine Ligtermoet, Marjolein Meijer en Jos van der Bent, saxofonist David Cristobal met accordeonist Theo Bodewits en harpiste Merel Leijen. Neem je (groot)moeder en gezin mee en verras haar op een leuke zondagmiddag.

Het concert start om 14 uur in de theaterzaal van Kubus. Vanaf 13.15 uur kunt u genieten van live pianomuziek in de foyer met een kopje koffie en heerlijke appeltaart voor een speciale aanbieding van € 2,50, appeltaart ook los te bestellen voor slechts € 1,- Ook na het concert, omstreeks 15.00 uur, kun u nog even nagenieten in de foyer met eveneens live pianomuziek. Na afloop is onze bar ook geopend voor een drankje! 

Een mooie aanvulling van een bijzondere dag in het jaar: Moederdag!.

  • Foyer inloop: vanaf 13.15 uur genieten van live pianomuziek. Heerlijke appeltaart te bestellen voor slechts € 1,- 
  • Concert theaterzaal Kubus: 14.00 uur
  • Nazit foyer: vanaf 15.00 met live pianomuziek met de mogelijkheid om nog een drankje te bestellen bij onze barmedewerkers
  • Entree concert: gratis

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.